Kozmeticki salon "MAGIQUE" Herceg Novi - Nail Art & Beauty Salon

STRUČNOST

“Studio koji ispunjava sve vaše želje i istovremeno postaje nezaobilazan detalj vaše svakodnevice.”

Zahvaljujući redovnom stručnom usavršavanju osoblja i praktičnoj primjeni novih kozmetičkih metoda uljepšavanja, stvorili smo pravi put do garancije kvaliteta i zadovoljstva klijenata. Uporedo sa usavršavanjem tehnike pratimo dešavanja domaćih i svjetskih kozmetičkih sajmovima uvodeći najsavremenije kozmetičke usluge i aparate u našoj ponudi, koji su garancija kvaliteta u pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana.

KVALITET

“Visokokvalitetni tretmani koji podrazumevaju korišćenje najpoznatijih svetskih brendova iz oblasti njege i ljepote, samo su mali dio onoga što vas očekuje.”

Primjenjujući samo vrhunske preparate iz uskog kruga svjetski poznatih kozmetičkih kuća, garantujemo kvalitet usluga. Srdačnost osoblja kozmetickog salona i pristup svakom klijentu pruža Vam zadovoljstvo naših kozmetičkih usluga uz preparate koji najbolje odgovaraju upravo Vama.

AMBIJENT

“Kozmeticki salon Magique je magično mjesto gdje možete da se prepustite uživanju i posvetite sebi i svom tijelu.”

Ambijent u kome ćete se potpuno opustiti uz najkvalietnije usluge suština su našeg pristupa savremenoj kozmetologiji. Savremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni. Naprotiv, od velike je važnosti za najbolji učinak tretmana, da se osoba pritom osjeća dobro. Osjećaj prostora može se opisati riječima, ali najbolji način da ga u cijelosti doživite je – lično iskustvo.

Zakazivanje termina putem SMS-a na broj