“Izazovi me sa bojama.”

Nail Art & Beauty Studio

MAGIQUE

MAGIQUE Studio

Image module

Stručnost

“Studio koji ispunjava sve vaše želje i istovremeno postaje nezaobilazan detalj vaše svakodnevice.”

Zahvaljujući redovnom stručnom usavršavanju osoblja i praktičnoj primjeni novih kozmetičkih metoda uljepšavanja, stvorili smo pravi put do garancije kvaliteta i zadovoljstva klijenata. Uporedo sa usavršavanjem tehnike pratimo dešavanja domaćih i svjetskih kozmetičkih sajmovima uvodeći najsavremenije kozmetičke usluge i aparate u našoj ponudi, koji su garancija kvaliteta u pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana.

KVALITET

“Visokokvalitetni tretmani koji podrazumevaju korišćenje najpoznatijih svetskih brendova iz oblasti njege i ljepote, samo su mali dio onoga što vas očekuje.”

Primjenjujući samo vrhunske preparate iz uskog kruga svjetski poznatih kozmetičkih kuća, garantujemo kvalitet usluga. Srdačnost osoblja kozmetickog salona i pristup svakom klijentu pruža Vam zadovoljstvo naših kozmetičkih usluga uz preparate koji najbolje odgovaraju upravo Vama.

Image module

Ambijent

“Kozmeticki salon Magique je magično mjesto gdje možete da se prepustite uživanju i posvetite sebi i svom tijelu.”

Ambijent u kome ćete se potpuno opustiti uz najkvalietnije usluge suština su našeg pristupa savremenoj kozmetologiji. Savremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni. Naprotiv, od velike je važnosti za najbolji učinak tretmana, da se osoba pritom osjeća dobro. Osjećaj prostora može se opisati riječima, ali najbolji način da ga u cijelosti doživite je – lično iskustvo.