Image module

MODELIRANJE NOKTIJU

Image module

Ukoliko ste zadovoljni dužinom Vaših noktiju, ali ne i strukturom jer Vam se nokti listaju ili često pucaju , preporučujemo Vam tretman ojačavanja noktiju. Ojačanje noktiju je najzastupljenija tehnika modeliranja noktiju jer pruža veliki konfor a noktima ne morate da se bavite bar četiri nedelje.

Image module

Izlivanje noktiju je metoda produžavanja prirodnog nokta pomoću šablona bez lijepka i plastične tipse. Pruža mogućnost oblikovanja nokta u različite forme i dužine, samim tim daje prostor za umjetničko iscrtavanje nokta Nail Art tehnikom. Nadogradnja noktiju prije svega ima zaštitnu funkciju za prirodne nokte. Samim tim daju potpun osećaj prirodnog nokta i predstavljaju savršenu cijelinu sa Vašim noktom. Nadogradnja noktiju je idealna za žene sa slabijim kvalitetom nokta koji se krza i puca, i pritom odaje nepažnju pri njezi tih dijelova tijela. Nadogradnjom noktiju rješavaju se problemi: lomljivih noktiju, griženja noktiju, noktiju koji se listaju…

Image module

Predstavlja tehniku produžavanja nokatne ploče lepljenjem plastičnog nokta, takozvane tipse preko koje se nanosi UV gel. Nadogradnja noktiju tipsama se radi kod odgriženih, nepravilnih prirodnih noktiju ili ukoliko je potrebno više produžiti nokat. Sa tipsama i UV gelom postiže se savršeno prirodan izgled vještačkog nokta.

Image module

Gel (Trajni) lak nanosi se jednako kao običan lak, laganim i brzim potezima. Za razliku od običnog laka, suši se pod UV lampom ili Led lampom. Trajni lak namijenjen je za čvrste nokte, na slabim noktima trajnost je puno kraća. Nakon uklanjanja trajnog laka nokti bi trebali biti u istom stanju kao i prije tretmana, čvrsti i sjajni.

Trajni lak daje prirodan izgled noktiju, ploča nokta nije zadebljana, a istovremeno možete obavljati sve poslove bez bojazni da ćete ga oštetili.

Trajni lak se uklanja posebnom tečnošću na bazi acetona s dodatkom ulja kako se nokti ne bi isušili i oštetili. Trajni lak, kao i gel, može oštetiti nokte ukoliko se ne skine na vrijeme.

Image module
Image module

IBX je prvi tretman te vrste. Ovaj upijajući sistem za jačanje noktiju djeluje u unutrašnjosti nokta za razliku od tradicionalnih koji djeluju samo površinski.

IBX sistem način upotrebe osmišljen je tako da duboko prodire u unutrašnjost ploče nokta. Nanosi se kao lak, a prodire u dubinu nokta pri grijanju sa LED lampom.

IBX je nova vrsta salonske djelatnosti, koja vam nudi stručnu pomoć ukoliko imate nejake i oštećene nokte. Ovaj intezivni tretman liječenja i ojačavanja omogućava noktima da postanu duži i vršći od unutra na vani.

IBX zapravo spajagornje slojeve nokta sa intrapenetirajućom polimernom mrežom (IPN). Ta aktivna patentirana formula samodijelno obuhvata gornji sloj nokta kao stalni dodatak, koji se ne mora nikada odstraniti.

Image module

Nail art je kreativan način da ukrasite nokte. Predstavlja vrstu umjetnosti koju iscrtavaju naši specijalizovani, iskusni i obučeni nail dizajneri.

Što duži nokti su pravi izazov za nas, jer veća površina nokatne ploče dozovljava nam više prostora za sliku i kreativnost.

Zaštitni znak našeg salona su unikatni nokti i Nail Art. Sam pogled na galeriju je više nego dovoljan da shvatite da nudimo nešto nesvakidašnje i originalno jer mi sve vaše ideje i želje možemo da realizujemo.

Image module

MANIKIR I PEDIKIR

Image module

Manikir je estetsko-higijensko sređivanje noktiju na rukama i zanoktica oko noktiju. Manikiranjem postižemo da nokat dovedemo do savršenstva.Ovim tretmanom uklanjamo masne naslage sa nokatne ploče, oblikujemo nokat, potiskujemo i odstranjujemo zanoktice i pomoću calcium oil-om zatvaramo pore nokatne ploče njegujući suve i ispucale kože zanoktica (cuticle remover) i frenč lakiranje. Ako želite da Vam nokti ostanu u prirodnoj veličini preporučujemo Vam Manikir.

Image module

Preporučuje se kod ekcema, ispucale i izrazito suve dehidrirane kože, grubih zanoktica, koje se brzo stvaraju i ispucalih peta. Ljekovito djelovanje parafina je poznato kako u medicini , tako i u kozmetici. Parafin se koristi za hidriranje kože šake i stopala, a ima i prijatno toplotno djelovanje na kosti i zglobove. Kao rezultat parafinoterapije koža postaje glatka i tonizirana (efekat liftinga). Preporučuje se nakon manikirskog tretmana i osobama čije su ruke izložene raznim hemijskim materijama koji isušuju kožu.

Image module

Noge i stopala su najopterećeniji djelovi našeg tijela. Koža na stopalima stari brže od kože ostalih djelova tijela, jer je podvrgnuta brojnim spoljnim uticajima kao što su obuća, odeća, fizičko opterećenje itd. Pedikir tretman počinje kupkom stopala, čime koža omekšava i spremna je za čišćenje i odstranjivanje tvrde kože i lakše sečenje noktiju. Zatim skidanje viška zadebljale kože, obrade žuljeva i kurjih očiju, obrada zanoktica i poliranje i oblikovanje noktiju, piling stopala. Slijedi masaža stopala kao i nanošenje hidratantnih preparata za očuvanje mekoće stopala, uređivanje i lakiranje noktiju, naravno prema Vašim željama. Nakon kompletne njega stopala koju pružamo, Vaša stopala će izgledati odmorno i njegovano, učiniće stopalo ljepšim i Vaš korak lakšim.

Image module

Njega stopala je jako bitna kako zbog estetskih tako i zbog medicinskih razloga. Pogrešna obuća ili nepravilan položaj stopala izaziva pritisak. Lošim odnosom prema stopalima i neadekvatnom njegom uzrokujemo razne bolesti i deformitete na stopalima. Problem postaje veliki i nerješiv,a hod bolan i otežan. Medicinski pedikir podrazumeva tretman zdravstvenih problema jako zadebljane kože i problema kao što su urasli nokti, gljivice, kurije oko, dijabetičko stopalo, pukotine i sl. Naše stručno osoblje, sterilisani uslovi i instrumenti, pomoći će Vam u rešavanju pomenutih problema i ružiti Vam da Vaše stopalo bude zdravo i njegovano.

Image module

PROFESIONALNA ŠMINKA I OBLIKOVANJE OBRVA

Image module
Image module
Image module

Profesionalno šminkanje predstavlja vrstu umjetnosti, koja je sposobna da uz primjenu dekorativnih kozmetičkih preparata promijeni vaš izraz ističući vašu ljepotu i individualnost. Što će doprinjeti vašem samopouzdanju i boljem raspoloženju.

Namjena profesionalnog šminkanja treba da je jasno definisana u zavisnosti za koje prilike je namijenjena, prilagođava se dobu dana, godišnjem dobu, modnom trendu, dnevnim ili večernjim prilikama bilo da vam je potrebna za:

 • profesionalno šminkanje za vjenčanje
 • profesionalno šminkanje za maturu
 • profesionalno šminkanje za rođendane
 • profesionalno šminkanje za poslovni sastanak
 • profesionalno šminkanje za maskembal…
Image module
Image module
Image module

Obrve su jedan vrlo važan detalj na licu. Korekcija obrva podrazumeva formiranje novog ili korekciju postojećeg oblika luka. Postoje tačna pravila kojih se treba pridržavati prilikom korekcije obrva a to su dužina obrve, mesto početka obrve- koren i visina luka. Dobro odrađenom korekcijom i oblikovanjem obrva potpuno se menja izraz lica.

Image module

Obrve uokviruju pogled i važne su za izgled cjelog lica, a vrlo je važno da se bojom slažu uz kosu.

Farbanje obrva je zapravo potamnjivanje obrva bojama. Tretman je brz i izvodi se bojama posebno formulisanim za osjetljivo područje oko očiju. Nakon farbanja obrve su izraženije, a mogu se pokriti i sjede dlačice. Boje koje se koriste su braon i crna i efekti traju dve do četiri nedelje. Stoga ako Vas muči problem presvijetlih obrva, riješite ga u trenu!

Image module
Image module
Image module

Žene uvijek teže savršenom izgledu, a dugačke i guste trepavice su svakako poželjne i na vrhu liste prioriteta. U koliko ne želite da svako jutro mažete maskaru, nadogradnja trepavica nudi rješenje. To je laka i bezbolna metoda. Trepavice izgledaju prirodno i naglašavaju ljepotu Vaših očiju.

Klijent može da izabere kratke, srednje i extra duge dlačice, najčešće u crnoj boji. Koristimo tehniku nadogradnje sintetičkim pramenovima, koji djeluju vrlo prirodno i zavodljivo. Koristi se crni lepak, a ako uz to izaberete duže dlačice, oči dobijaju mačkast izgled sa efektom ajlajnera.

Image module

TRETMANI LICA

Image module

Klasičan ili higijenski tretman lica oslobađa kožu od nečistoće, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, mitisera i drugih sličnih promjena. Ovaj tretman lica podrazumjeva niz postupaka kojima se vrši dubinsko čišćenje kože procesom komedoekspresije. Može se sprovoditi kod svih tipova i stanja kože, u zavisnosti od njihovih karateristika, jer samo čiste pore mogu da prime aktivne komponente i preparate.

Klasičan tretman lica podrazumjeva

 •  Čisćenje lica (umivanje lica i toniranje)
 •  Hemijski piling lica (otklanjanje mrtvih ćelija sa kože)
 •  Parenje lica
 •  Komedoekspresiju
 •  Masku prema tipu kože (za hidrataciju, ishranu, smirivanje kože…..)
 •  Masažu lica
 •  Serum i kremu prema tipu kože
Image module

DEPILACIJA

Image module

Kod depilacije hladnim voskom dlaka se čupa iz korjena. Vosak se nanosi u pravcu rasta dlake, a čupa se suprotno od rasta dlake, i tako dlaku izvuče iz korjena. Redovnom primjenom ovog tretmana, učinićete da korijen dlake počne da slabi i samim tim dlake se razrjeđuju. Depilacijom hladnim voskom se ujedno i otklanjaju mrtve ćelije sa kože što je i čini glatkom.

Image module

Depilacija toplim (film) voskom radi se na principu depilacije toplim voskom, samo što se iskorišteni vosak baca i ne pretapa ponovo. Ovim tretmanom pružamo sigurnost klijentu od neželjenih posledica depilacije, što je najbezbedniji način uklanjanja malja (mogućnost infekcije je potpuno isključena). Film vosak je namjenjen za osjetljive dijelove tijela, kao što je lice, nausnice, pazuh i prepone i za osobe sa jako osjetljivom kožom. Samim tim depilacija je bezbolnija i manje agresivnija od depilacije hladnim voskom.

Image module

Šećerna pasta ili poznatija kao Egipatska depilacija je 100% prirodan proizvod na osnovnoj bazi šećera, kojim se uklanjaju sve dlačice sa tijela. Ne sadrži hemikalije, ljepkove, vještačke boje ni mirise. Depilacija šećernom pastom je jedinstvena tehnika koja je, za razliku od voska, nježnija za kožu, pa se preporučuje osobama koje imaju osetljivu kožu, proširene vene, probleme sa urastanjem dlaka. Depilacija šećernom pastom je manje neprijatna i manje bolna od depilacije voskom, a dlačice se uklanjaju iz korjena, jer se pasta nanosi u suprotnom smjeru rasta dlačica, a skida se u smjeru rasta, što omogućava dugotrajniju glatkoću. Produžava period između dvije depilacije, jer dlačice sporije rastu, a mogu se ukloniti i vrlo kratke dlačice dužine od 4-5 mm.

Image module

TRETMANI TIJELA

Image module

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.
Ima za cilj njegovanje tijela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Može se raditi relax celog tijela ili parcijalno pojedinih dijelova (nogu, stopala, ledja, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Masaža je najefikasnija mera u održavanju zdravlja i vitalnosti, ona stimuliše, oslobađa napetosti i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa , glavobolje, nesanice.

Masaža njeguje kožu i čini je mlađom, njome se iz tijela otklanjajaju štetne materije, razgrađuje se celulit i tijelo se dovodi u stanje prirodne ravnoteže.

Image module

Refleksologija djeluje na tri načina: opušta, potiče cirkulaciju i promiče energetsku ravnotežu unutar tijela.

Ravnoteža je bitna za zdravo tijelo, um i duh. Kad u tijelu postoje disfunkcije, ono ispada iz ravnoteže.

Refleksološki tretman vitalno uravnotežuje svaku žlijezdu, organ, mišić, tkivo i stanicu u organizmu, dovodeći tjelesne sustave u stanje pravilnog rada.

U refleksološkom tretmanu obrađuju se određene refleksne tačke i zone, odašiljajući impulse u bolesni dio tijela.

Poželjno je u početku ne prekidati tretmane koji na nekoliko trenutaka mogu biti bolni, jer riječ je o procesu iscjeljenja. Nakon što se uspostavi protok energija ta bol nestaje.

Image module

Tokom tretmana je neophodna saradnja i poštovanje opštih pravila kako bi rezultat bio efikasniji. U toku tretmana treba piti što više vode, te smanjiti unos kuhinjske soli u organizam. Ovoga se saveta valja pridržavati jer celulit nije ništa drugo nego masnoća vezana natrijumom – ako prestanemo unositi natrijum, organizam će ga trošiti iz svojih zaliha, dok unijeta veća količina vode pomaže da se celulit brže razgradi. Poželjno je ubaciti mali program vježbi i kratkih šetnji. Mi ne želimo samo klijenta, već dobar rezultat, tako da pored tretmana dobijate i podršku za rješenje problema celulita.

Image module

Limfna drenaža je djelotvorna metoda kojom se poboljšava mikrocirkulacija, stimulacija metabolizma i limfni sistem se ubrza za izlučivanje štetnih materija. Najčešće se primenjuje na donjim ekstremitetima jer uklanja otok i zadržavanje štetnih materija. Može se primenjivati i na ostalim dijelovima tijela, a blagotvorno dejstvo ostvaruje i na licu gdje potpomaže uklanjanju nadutosti najčešće u predjelu očiju. U toku primjene tretmana limfne drenaže preporučujemo unošenje više tečnosti, kako bi se što brže eleminisali štetni produkti.

Image module

Piling tijela je tretman kojim se vrši eksfolijacija odumrlih površinskih ćelija kože tijela, tako da koža ostaje svježa, ovlažena, meka i umirena. Predstavlja neinvazivnu proceduru, nezamjenjivu u pripremi kože kako bi mogla na pravi način apsorbovati neophodne aktivne sastojke iz odgovarajućih preparata. Zbog toga je piling tijela prosto “budi kožu” otvarajući pore i čineći da bude ujednačenog tena. Tretman je pogodan za sve klijente jer prijatan i bezbolan. Obavlja se tako što se odgovarajući preparat utrljava u kožu tijela masažnim pokretima ruku.

Image module

SOLARIJUM

Određivanje tipa kože – Prije odlaska u solarijum neophodno je da odredite svoj tip kože i prema njemu minutažu i učestalost sunčanja. Takođe, ta dužina se određuje i shodno tipu lampi koje su instalirane u solarijumu.

Image module

Saberite poene i pogledajte rezultat…

Tip kože 1 – Keltski tip: manje od 17 poena

Veoma osjetljiva koža. Zastupljena u Evropi kod približno 2% populacije. Veoma svijetla koža sa mnogo fleka, riđa kosa, svetle oči. Koža teško crni ili ne crni uopšte čak i sa redovnim tretmanima na suncu ili u salonu. Osobama sa ovim tipom kože se ne preporučuje sunčanje u solarijumu.

Tip kože 2 – Svetloputi Evropljanin: 17-25 poena

Osjetljiva koža. Zastupljena kod približno 12% evropskog stanovništva. Svjetla koža, ponekad sa flekama, plava do braon kosa, plave, zelene ili sive oči.

Tip kože 3 – Tamnoputi Evropljanin: 26-35 poena

Normalno osjetljiva koža. Zastupljena kod približno 78% evropske populacije, a najčešci je tip kože i kod nas. Čista, svetlo braon koža, bez fleka, sive ili braon oči.

Tip kože 4 – Mediteranski tip: 36-40 poena

Veoma otporna koža. Zastupljena kod oko 8% evropskog stanovništva. Braon koža bez fleka, tamno braon ili crna kosa, tamne oči.

 Pozitivne strane solarijuma

 • Relaksacija, obnavljanje energije i psihičko opuštanje
 • Ojačavanje imunog sistema
 • Umanjivanje rizika dobijanja osteoporoze
 • Ojačavanje srca i poboljšanje cirkulacije
 • Bolja vitalnost
 • Pozitivno zračenje
 • Umanjivanje zimske depresije
 • Smanjivanje rizika dobijanja raka (dojke, prostate)

Našem tijelu i koži je potrebno

 • Vitamin D i dijeta bogata kalcijumom
 • Regularno izlaganje suncu kako bi se formirao vitamin D3
 • Dovoljna fizička aktivnost

Sunčeva svijetlost ima pozitivan uticaj na naše raspoloženje, daje nam energiju i zdrav izgled. To su sve važni faktori koji utiču na zadovoljstvo i samopouzdanje.

Štaviše, sunce stvara vitamin D, koji nas štiti od problema sa mišićima i kostima. Postoje čak i značajne naznake da sunčeva svijetlost i vitamin D dijeluju zaštitno protiv raznih oblika raka.

Morate imati u vidu da morate naći zdravu ravnotežu u sunčanju koji se razlikuje pojedinačno i u zavisnosti od dijelova svijeta.

 • Utvrdite tip kože na bazi upitnika koji vam je dat prije sunčanja
 • Pažljivo pročitajte uputstvo i pratite preporučeno vrijeme sunčanja određeno prema tipu kože
 • Osobama mlađim od 18 godina i/ili osobama tipa kože 1 je zakonom zabranjeno sunčanje (u okviru Evropske Unije).
 • Ukoliko imate bilo kakav poremećaj kože, konsultujte lijekara prije korišćenja solarijuma. Ukoliko imate problema sa aknama ili psorijazom, UV zraci mogu imati pozitivan efekat.
 • Preporučujemo vam da uklonite svu kozmetiku nekoliko sati prije korišćenja solarijuma. Neke supstance mogu uticati na osjetljivost kože na zrake. Kozmetika za sunčanje sa zaštitnim faktorima se ne smije koristiti tokom sunčanja u solarijumu. Umjesto toga, mogu se koristiti specijalna sredstva za sunčanje u solarijumima.
 • Neki lijekovi mogu značajno povećati osetljivost kože na UV zrake.
 • Ne preporučujemo nošenje nakita.
 • Savjetujemo vam korišćenje hidratantnih i hranjivih krema poslije sunčanja.
 • Savjetuje se skidanje kontaktnih sočiva tokom sunčanja.
 • Pažljivo pročitajte uputstva na lijekovima ili ukoliko imate bilo kakve dileme, konsultujte vašeg lijekara.
 • UV zraci su štetni za nezaštićeno oko, neophodno je nositi zaštitne naočari. Ovo se posebno odnosi na period posle operacije očiju.
 • Preporučujemo korišćenje solarijuma ne više od jednom dnevno, maksimalno 50 puta godišnje.
 • Ukoliko se pojave upale ili plikovi posle sunčanja, konsultujte vašeg lijekara.